ZatvoriPoruka o Kolačićima

Ovaj sajt koristi kolačiće. Kako biste saznali više o upotrebi kolačića, kliknite ovde. Kako biste uklonili ovu poruku i saglasili se za upotrebu kolačića na ovom websajtu, kliknite "X"

Pronađite idealan Beko uređaj u samo par koraka!

Koliko često koristite mašinu za pranje sudova?

Skoro dvaki danSvaki drugi danDvaput nedeljnoJednom nedeljno
AquaIntense®
Od samog pogleda na gomilu prljavih sudova naređanih u sudoperi Vam se diže kosa na glavi? Moraćete da ih ribate. Užas! Beko AquaIntense® je tu da spasi stvar. Uz specijalnu "intenzivnu zonu" sa desne strane mašine za sudove, elisama koje se rotiraju za 180° i 360° prostora u koji dopire voda, AquaIntense® omogućava 5 puta bolje performanse pranja*. Bacite svoje gumene rukavice i prepustite pranje sudova nama. * Testirano u DW fabrici na intenzivnim programima na 70°
IonGuard™
Sudomašine neugodnog mirisa su stvar prošlosti sa Beko IonGuard™ tehnologijom. Beko IonGuard™ savršeno pere vaše sudove čak i kada mašina nije potpuno napunjena, bez korišćenja štetnih gasova i hemikalija. Zato se opustite i posao koji ne volite prepustite nama.
TrayWash™
Svako ima preča posla od ribanja plehova iz rerne i polica. Dozvolite nam da Vas poštedimo napora uz pomoć Beko TrayWash™. TrayWash™ je snažan program pranja plehova pod visokim pritiskom koji radi sav naporan posao umesto Vas. Samo napred, iskoristite svoje novostvoreno slobodno vreme.
Suzi rezultate
Broj programa (DW)
Energetska klasa
Nivo buke dB(A)
4 rezultata.