ZatvoriPoruka o Kolačićima

Ovaj sajt koristi kolačiće. Kako biste saznali više o upotrebi kolačića, kliknite ovde. Kako biste uklonili ovu poruku i saglasili se za upotrebu kolačića na ovom websajtu, kliknite "X"

Ugradna tehnika

Pametna rešenja Beko ugradnih proizvoda za vaš lakši život

image-1

Beko mašine za pranje sudova sa performansama klase A za energiju, pranje i sušenje nude najbolji učinak s minimalnom potrošnjom energije.


image-2
Deterdženti u tabletama su praktični; ali povremeno mogu stvarati teškoće kao što su nedovoljno sušenje ili nerastvoreni ostaci deterdženta. Dugme za deterdžent u tabletama na Beko mašinama za pranje otklanja te nedostatke i obezbeđuje maks. učinak.

image-3
Čak i ako koristite skraćeni program sa dodatnom funkcijom sušenja, vaše posuđe se besprekorno suši bez krugova, kapljica ili linija.

image-4
Čak i ako koristite skraćeni program sa dodatnom funkcijom sušenja, vaše posuđe se besprekorno suši bez krugova, kapljica ili linija.


image-5
Aktivni sistem sušenja ventilatorom povećava cirkulaciju vazduha u mašini za pranje sudova i omogućava besprekorno sušenje. On obezbeđuje normalnu temperaturu nakon završetka programa kako ne biste opekli ruke.

Higijena i svežina
Upravljanje vremenom

Možete odložiti pranje 3, 6 ili 9 sati (do 24 sata kod digitalnih modela).

image-7
Program Quick&Clean je jedinstven Beko program koji garantuje vrhunski učinak pranja manje ili više zaprljanih šerpi i tanjira. Omogućava brže pranje sudova od ručnog pranja, samo 58 minuta sa besprekornim učinkom.

image-8
Program Super Mini 20', drugi jedinstveni Beko program, pere pola količine sudova za 20 minuta.

image-9
Program Quick 30' koji je idealan za posuđe nakon lakih obroka i čaše, pere celu količinu posuđa za 30 minuta na 35 °C štedeći vreme i energiju.


Mašine za pranje sudova


image-11

Super ušteda energije - 20% manje energije čak i od klase A


image-12
Sve Beko rerne su klase A. Ona štedi 12% više energij od klase B i 28% od klase C kod turbo/multifunk. kuvanja. Beko rerne troše 20% manje od klase A tokom zagrevanja ventilatorom. One su dobre za životnu sredinu i porodični budžet.

image-13

Velika unutrašnjost

Bez obzira na broj članova porodice ili gostiju, Beko ugradne rerne kuvaju veće količine zbog svoje prostranosti. Uprkos standardnoj spoljnoj dimenziji, multifunkcijske rerne imaju najveću zapreminu - 65 L.

image-14

Ušteda vremena: Brzo predzagrevanje programom Auto Jet zagrevanja (Booster)

Zahvaljujući funkciji Booster, svi grejači počinju da rade kako bi za kratko vreme obezbedili potrebnu temperaturu za kuvanje. I ovo štedi vreme predzagrevanja za 35 procenata.


image-15

Nanotehnologija premaza otporna na ulje (Izuzetno čisto)

Uklanjanje mrlje od ulja na vratima rerne je dosadan posao. Zato oko Beko ugradnih rerni nema tog posla. Skupa sredstva za uklanjanje mrlja nisu više potrebna, štedi se vreme i novac.

image-16

Dynamic Flow tehnologija

Topao vazduh izlazi i iz otvora na bočnim zidovima. Apsorbuje se kroz otvore na zadnjem zidu. Na ovaj način se svaki deo namirnica kuva podjednako i savršeno.

image-17

3D kuvanje

3D kuvanje aktivira istovremeno sve grejače u rerni. 3D kuvanje vrši ravnomernu distribuciju toplote istovremenim aktiviranjem donjeg, gornjeg i turbo grejača. Istovremeno kuvanje 3 različita jela bez rizika mešanja mirisa.


Aspiratori i haube
Bez mirisa kuvanja u kući.

Dodirnim kontrolama se lako rukuje

image-19
Funkcija osvežavanja vazduha automatski pokreće haubu svakog sata na 10 min i neprekidno obezbeđuje svež vazduh. Efikasna, tiha, ekonomična, otklanja miris duvanskog dima.

image-20
Intezivna ventilacija sa regulisanjem vremena povećava snagu haube. Intezivna ventilacija od 10 minuta je naročito idealna za uklanjanje teških mirisa i pare prilikom pripreme pržene ili grilovane hrane.

image-21
Jednostavnim dodirom programira se automatsko isključivanje posle 15 ili 30 minuta. Dok ova funkcija uklanja sve neprijatne mirise iz kuhinje posle kuvanja, vi ne morate biti u kuhinji, čak ni kod kuće.

image-22
Indikator zasićenosti filtera treperi da pokaže kada treba očistiti kasete filtera ili zameniti ugljene filtere novim.


image-23

Hladna vrata

Vrata rerne se sastoje od 4 sloja stakla, temperatura na vratima je ispod 70°C dok se vrši piroliza na 500°C. Temperatura prednjeg stakla ne prelazi 50°C tokom kuvanja. Ova funkcija obezbeđuje bezbedniju upotrebu.

Električne ugradne ploče


image-25
Glatka staklena površina otporna na ogrebotine ne samo da ulepšava vašu kuhinju, već i olakšava čišćenje.

image-26
Vitrokeramička ploča za kuvanje koja se kontroliše dodirom dizajnirana je sa poboljšanim bezbednosnim karakteristikama.

image-27
Beko vitrokeramičke ploče za kuvanje nude vam da se u zavisnosti od veličine šerpe opredelite za jedan ili dupli prsten ili ovalne zone za kuvanje. Na taj način birate idealnu temperaturu za jelo i trošite samo potrebnu količinu energije.


image-28

Ploče za kuvanje na gas

Glatka staklena površina otporna na ogrebotine ne samo da ulepšava vašu kuhinju, već i olakšava čišćenje. Ako se plamen ugasi zbog promaje ili tečnosti koja se preliva iz šerpe, gasni sigurnosni sistem se aktivira i prekida dovod gasa.

image-29

Ugradne ploče za kuvanje na gas

Praktične Beko mikrotalasne sa naprednom opremom imaju brojne funkcije i zapreminu od 20 do 30 L. Mikrotalasne pećnice sa naprednim tehnikama kuvanja-brzi start, autom. odmrzavanje, programi kuvanja i niski/visoki roštilj.