ZatvoriPoruka o Kolačićima

Ovaj sajt koristi kolačiće. Kako biste saznali više o upotrebi kolačića, kliknite ovde. Kako biste uklonili ovu poruku i saglasili se za upotrebu kolačića na ovom websajtu, kliknite "X"

Šporeti

Pametna rešenja Beko šporeta koja vam olakšavaju život

image-1

Pametna rešenja kompanije Beko koja vam olakšavaju život


image-2

Osvetljenje široke površine unutrašnjosti rerne

Omogućava vam da vidite da li je jelo skuvano bez otvaranja vrata rerne..

image-3

Donja fioka za skladištenje

Fioka velike zapremine gde možete čuvati pribor za rernu koji se ne koristi često obezbeđuje uštedu kuhinjskog prostora.

image-4

Vok gorionik

Omogućava jače grejanje zahvaljujući strukturi dvostrukog prstena. Tako se namirnice koje treba kuvati na visokoj temperaturi skuvaju, po želji, brže.

image-5

Dynamic Flow tehnologija

Topao vazduh izlazi i iz otvora na bočnim zidovima. Apsorbuje se kroz otvore na zadnjem zidu. Sve se savršeno i ujednačeno peče. Miris iz donjeg i gornjeg pleha se ne meša. Ploče se lako se skidaju i peru. Nema zapušivanja. Sve je ujednačeno ispečeno.


image-6

Široka unutrašnjost

Bez obzira koliko ljudi ima u vašoj porodici ili gostima, Beko rerne omogućavaju kuvanje veće količine zahvaljujući mnogo prostranijoj unutrašnjosti. One su jedne od najvećih rerni uprkos dimenzijama spoljne površine.

image-7

Pleh za celu porodicu

Zahvaljujući širem unutrašnjem kapacitetu, u Beko rernama se može skuvati 25% više hrane istovremeno zbog njihovog šireg pleha. Pleh dubine 55mm je pogodan za kuvanje sočnih jela ili mesa.

image-8

Sigurnosni sistem šporeta na gas

Ako se plamen ugasi zbog promaje ili tečnosti koja se preliva iz šerpe, gasni sigurnosni sistem se aktivira i automatski smanjuje protok gasa radi vaše bezbednosti..

image-9

Lako čišćenje

Zahvaljujući potpuno staklenim dekorativnim unutrašnjim vratima, čišćenje je sada veoma lako. Za temeljno čišćenje, kod nekih modela je moguće u potpunosti skinuti unutrašnja staklena vrata.


Elektro turbo funkcija

Aktivira turbo ventilator sa donjim i gornjim grejačima za brže, ravnomerno pečenje sa obe strane. Grejači sa ventilatorom rade zajedno ili odvojeno u 7 kombinacija. Tako se dobija mnogo ukusnija hrana.

Turbo funkcija

Omogućava istovrememo kuvanje tri jela bez mešanja mirisa. Štedi energiju i vreme. Turbo ventilator tera vazduh da kruži između plehova. Čestice ulja stvaraju neprijatan miris u rerni, lepe se na zadnji grejač i gore. Mirisi hrane se ne mešaju.

Statična funkcija

Donji i gornji grejači počinju da rade istovremeno da bi se obezbedilo podjednako pečenje obe strane.

Funkcija duplog odeljka

U rerni sa duplim odeljkom, gornji odeljak ima statičnu, dok veći, donji odeljak ima turbo funkciju. Ukoliko je potrebno, možete uštedeti vreme kuvajući i u donjem i u gornjem odeljku ili možete kuvati samo u jednom.

Više funkcija

Kombinuje turbo, elektro-turbo i statičke funkcije. Tri različite funkcije u jednoj rerni za ukusnija jela. Super turbo funkcija kod proizvoda sa više funkcija istovremeno aktivira donje i gornje grejače i turbo grejač na zadnjem zidu. Bolji učinak rerne od klasičnog turbo kuvanja.

Funkcija roštilja sa zatvorenim vratima

Roštiljanje sa zatvorenim prednjim vratima sprečava širenje mirisa i prskanje ulja. Takođe je meso spremljeno na roštilju mekše i ukusnije.

Funkcija odmrzavanja

Idealna za odmrzavanje smrznute hrane i njene pripreme za kuvanje.

Funkcija brzog kuvanja (Booster)

Ova funkcija aktivira sve grejače istovremeno i željena temperatura kuvanja se postiže za kraće vreme. Na ovaj način se štedi 35% vremena potrebnog za predzagrevanje.


image-18

3D kuvanje

Aktivira sve grejače u rerni. Kuva brzo i efikasno. Svi grejači rade istovremeno i ravnomerno raspodeljuju toplotu a ventilacija sprečava mešanje mirisa. Štedi energu i vreme, a mogu se kuvati tri jela bez mešanja mirisa.

image-19

Statično kuvanje

Donji i gornji grejači omogućavaju tradicionalnu pripremu peciva kao što su torte i kolači.

image-20

Roštilj

Idealan je za brzo roštiljanje. Zahvaljujući ovoj funkciji, možete da pripremite hrskava jela pečenjem samo gornje kore.

image-21

Odmrzavanje-hlađenje

Grejači ne rade tokom odmrzavanja. Radi samo ventilator koji cirkuliše vazduh u rerni. Zamrznuti proizvodi se odmrzavaju na sobnoj temperaturi. I kuvana jela se mogu odmrzavati na isti način.

image-22

Gornji grejač-ventilator

Gornji grejač i ventilator rade istovremeno. Ovo omogućava ravnomernu distribuciju toplote u rerni, a peče se i gornji sloj jela.

image-23

Kuvanje ventilatorom (Turbo)

Toplota se ravnomerno širi u rerni. Tako se mogu istovremeno pripremiti tri različita jela sa istom dužinom kuvanja.

image-24

Kuvanje uz ventilator (statično+ventilator)

Toplota koju stvaraju gornji i donji grejači ravnomerno se širi u rerni pomoću ventilatora. Ovo obezbeđuje ravnomerno kuvanje hrane za kraće vreme.

image-25

Donji grejač+ventilator

Donji grejač i ventilator rade istovremeno. Ovo omogućava ravnomernu distribuciju toplote u rerni, a peče se i donji sloj jela.