ZatvoriPoruka o Kolačićima

Ovaj sajt koristi kolačiće. Kako biste saznali više o upotrebi kolačića, kliknite ovde. Kako biste uklonili ovu poruku i saglasili se za upotrebu kolačića na ovom websajtu, kliknite "X"

Razlozi promena
Bez obzira na to gde počinju naše priče o uspehu, svaka od njih počinje našom inspiracijom da nastavimo da se menjamo na bolje. Postoji jedan razlog našem stremljenju: ljudi. Oni su oblikovali našu viziju; postavljali su naš kurs i pomagali nam da se krećemo ka našim ciljevima.

image-3

Top 100 vlasnika patenata u svetu.


Inspirisani pametnom generacijom.

Verujemo da se računa doprinos svakog pojedinačno u menjanju sveta na bolje. Zato je pametna generacija naš najveći izvor inspiracije: inspirišu nas stalne promene potreba ljudi i životnih stilova i težnja da zadovoljimo tražnju najboljim i najkorisnijim rešenjima.

image-5

Brend koji govori jezikom ljudi.


Priča iza Beko

Beko je nastao 1955. - pojavom jedne veš mašine. I jednim ciljem: doneti svima pametne proizvode. Danas smo mi drugi najveći brend u okviru evropskog sektora bele tehnike. Od našeg prvog dana postojanja u 1955. godini, jedan glavni princip je vodio Beko: promena na bolje. Kao posledica toga, priča koja stoji iza Beko je bila priča o stalnim, pozitivnim promenama. A ta želja za inovacijama - za dobro klijenata i našu okolinu - već nas je daleko dovela.


image-7

Drugi brend po veličini u evropskom sektoru bele tehnike


image-9

image-10

image-11


Promenili smo naš logo u ime "promena na bolje".


image-13