ZatvoriPoruka o Kolačićima

Ovaj sajt koristi kolačiće. Kako biste saznali više o upotrebi kolačića, kliknite ovde. Kako biste uklonili ovu poruku i saglasili se za upotrebu kolačića na ovom websajtu, kliknite "X"

Priča o Beku

 

Dobrodošli u svet Beka, brenda koji poštuje planetu i koji je poštovan širom planete. Od našeg osnivanja 1955, vodili smo se jednim principom:

"biti partner našim korisnicima u njihovim svakodnevnim potrebama"

Zbog toga uporno radimo na unapređenju odnosa sa našim kupcima u preko 130 zemalja. Zahvaljujući kontinuiranim inovacijama, u službi korisnika i životne sredine, postigli smo mnogo toga.


image-3
image-6

440M

zadovoljnih
korisnika


image-7

30K

hiljada
zaposlenih


image-8

130+

zemalja u kojima
smo prisutni


image-9

18

fabrika
širom sveta


image-10

60+

godina
postojanjaBeko je internacionalni brend bele tehnike koji pripada Arčelik grupaciji. U vlasništvu je Koč Holdinga, jedne od najvećih kompanija u Evropi koja se nalazi i na listi Fortune Global 500.

Naš globalni rast dugujemo efikasnim rešenjima koja ne štete životnoj sredini i ekološkim proizvodima za koje smo nagrađeni. U potpunosti poštujemo okolinu i razumemo njen izraziti značaj za društvo.


Brend filozofija


Nova generacija znači drugačije potrebe. Kao partner koji razume ljude i njihove potrebe,
verujemo u kreiranje smislenih rešenja koja će im pomoći u svakodnevnom životu.


Mi smo zvanični partner Vašeg svakog dana.


Mi razumemo svakodnevne potrebe korisnika i zato im pružamo brza i fleksibilna rešenja koja se uklapaju u njihove dinamične živote pune obaveza.Pravi partner je više od sponzora.
Pravi partner je uvek tu kada zatreba.Kreiranjem proizvoda koji olakšavaju svakodnevne izazove, istinski podržavamo naše kupce. Razumevanje potreba je ono što nas čini svakog dana.Official partner of the svakog dana.