ZatvoriPoruka o Kolačićima

Ovaj sajt koristi kolačiće. Kako biste saznali više o upotrebi kolačića, kliknite ovde. Kako biste uklonili ovu poruku i saglasili se za upotrebu kolačića na ovom websajtu, kliknite "X"

NOVA ZVEZDA VAŠE

KUHINJE

Beko parna rerna
za zdravu
pripremu hrane
100% na pari

Ko kaže da

zdrava hrana nije ukusna?

Beko rerna nudi tri opcije pečenja: konvencionalno pečenje, kuvanje na pari i kombinacija tradicionalnog pečenja sa funkcijom pare. Zahvaljujući tome, svako jelo ćete pripreminiti na vaš omiljeni način, a dodatno ćete se pobrinuti za očuvanje nutrijenata.

Zdrava i ukusna jela pripremljena na pari


Beko tehnologije delimičnog i potpunog kuvanja na pari donose u vašu kuhinju tajne koje su bile rezervisane samo za najbolje svetske kuvare.

Kuvanje na pari je najzdraviji od svih načina kuvanja. Čuva prirodnu boju, hranjive sastojke i teksturu hrane obogaćujući njihovu prirodnu aromu.

Održava povrće svežijim i hrskavijim i čini da meso postane sočno i mekano.

Sve mogućnosti kuvanja na pari


Malo pare će učiniti da vaše pecivo bude hrskavo spolja, a mekano iznutra. Izaberite između standardnog, delimičnog kuvanja na pari ili sistema potpunog kuvanja na pari sa BEKO Combi Steam ili Steam-Assisted rernama i uživajte u vašim zdravim.

Beko rerna nudi tri opcije pečenja: konvencionalno pečenje, pečenje na pari i kombinacija tradicionalnog pečenja sa funkcijom pare. Zahvaljujući tome,svako jelo ćete pripremiti na vaš omiljeni način,a dodatno ćete se pobrinuti za očuvanje nutrijenata.

Hrskavo dno i sočni nadev - to je tajna Italijana i novi standard u pečenju savršene domaće pice. Temperatura od 310 ° i poseban kamen koji apsorbuje vlažnu vlagu će postići odlične rezultate za 5 minuta.

Pomoću CoockSense termo sonde, možete lako proveriti da li vaša hrana - posebno meso, koje često zahteva više pažnje - održava pravu temperaturu. Nikada više nećete napraviti nenamerno pečeni odrezak kada se osećate kao krvavi komad.

Soft Door ™ Zahvaljujući novom dizajnu šarki, vrata u ovoj Beko peći rade glatko, tiho i tiho - bez lupanja ili nepotrebne buke.

Beko proizvodi koji imaju A energetsku klasu ne samo da doprinose obnovi porodičnog budžeta, već i brinu o prirodnom okruženju.