ZatvoriPoruka o Kolačićima

Ovaj sajt koristi kolačiće. Kako biste saznali više o upotrebi kolačića, kliknite ovde. Kako biste uklonili ovu poruku i saglasili se za upotrebu kolačića na ovom websajtu, kliknite "X"

Frontalno punjenje

ProSmart™ Inverter Motor

Može delovati da jedno pranje ne troši mnogo struje, ali stvari se gomilaju vremenom, naročito ako Vaša mašina ima motor sa 10 godina garancije, kao što je slučaj sa Beko ProSmart™ Inverter veš mašinama. Dopašće Vam se činjenica da ProSmart Inverter motor ima energetsku efikasnost do A+++ -70%, što smanjuje Vaše račune za struju. Ni buka nije problem. Zahvaljujući motoru koji se kreće bez trenja, pranje Vašeg veša neće remetiti ničiji mir.

AquaWave®

Vi i Vaša omiljena košulja ste prošli kroz mnogo toga zajedno i bacanje u veš mašinu je uvek težak izbor. Uz pomoć AquaWave® tehnologije ne morate da brinete. Specijalno dizajnirana šema bubnja uz pomoć lopatica okreće veš nežno poput talasa, pa se Vaša odeća glatko kreće u bubnju a rezultati sušenja su poboljšani. Istovremeno ćete i uštedeti struju. Vas i Vašu omiljenu košulju čeka još mnogo večernjih izlazaka.

SteamTherapy™

Uz zahtevan posao i razne druge obaveze, ko još ima vremena za peglanje? Ako mislite da nikada nema dovoljno vremena preko dana, veoma će Vam se svideti SteamTherapy™ tehnologija kod Beko veš mašina, koja može smanjiti pojavu nabora i do 58%, što Vam smanjuje vreme peglanja do 28%*. Pomaže Vam i u smanjenju mirisa. Sada ne morate ujutru da gubite vreme na peglanje – iskoristite ga za prvu jutarnju kafu.* Testirano u nezavisnim laboratorijama
Suzi rezultate
Broj programa
Boja prozvoda (WM)
Kapacitet (kg)
Maksimalna brzina centrifuge (rpm)
1 rezultata.